flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик у судове засідання по справі 286/2487/17 Фрідман Розу Беніаминівну

16 січня 2018, 14:41

               З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду та згідно статті 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» , Народницький районний суд Житомирської області , шляхом розміщення  на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомленн6я  про виклик у судове засідання осіб,  остання відома адреса місця  проживання знаходиться  на тимчасово окупованій території України .

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа №286/2487/17

Народицький районний суд Житомирської області  викликає Фрідман Розу  Беніаминівну, проживаючого вул.Заліська , 89, кв.63, м.Сімферополь, Автономна Републіка Крим, на  12 лютого 2018 року  о  10:00 годині  в залі судового засідання №3 в приміщенні  Народицького районного суду Житомирської області , який розташований за адресою:  Житомирська область Народицький район смт. Народичі вул. Житомирська, 214 , як відповідача по цивільній справі за позовом  Лутюк Тетяни Юріївни до Невмержицького Павла Володимировича, Овруцької державної нотаріальної контори Житомирської області, Фельдмана Петра Беніаминовича та Фрідман Рози  Беніаминівни про визнання недійсними свідоцтв про право на спадщину за заповітом.

Відповідач у разі неявки в судове засідання, має повідомити суд  про причини такої неявки. У разі неявки відповідача  у судове засідання, суд вправі розглянути  справу за його відсутністю.

Для отримання інформації  про стан розгляду справи звертатись до інформаційного центру суду за тел. : (04140) 2-13-72